Human Talent Network | OVER HTN
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

OVER HTN

HUMAN TALENT NETWORK

Een netwerk speciaal gericht op hoger Human Resources management

Het doel van het netwerk is om kennis en ervaringen met elkaar te kunnen delen. Om kennissen te worden en elkaar te inspireren in het werkveld. Dit willen we bereiken door vier bijeenkomsten per jaar te organiseren met inspirerende thema’s, verhalen en locaties. Waarbij dezelfde groep mensen elkaar blijven ontmoeten met de mogelijkheid introducés mee te nemen. Niet kwantiteit maar kwaliteit staat voor ons hoog in het vaandel.

 

Human Talent Network is een initiatief van Fan Factory en Compagnon.

HTN - 22 september 2016 - People & Performance

VOOR WIE?

Human Talent Network is speciaal gericht op Human Resources managers en professionals, die kennis willen delen en vermenigvuldigen met collega’s binnen en buiten hun eigen branche.

HUMAN TALENT NETWORK IS VOOR HR PROFESSIONALS DIE:
  • werkzaam zijn in een dienstverlenende organisatie, ongeacht de branche, publiek of commercieel
  • werkzaam zijn in het management of een vergelijkbare functie van tactisch of strategisch niveau (beslissingsbevoegdheid)
  • geloven dat medewerkers die fan zijn van werk en merk het verschil maken in deze snel veranderende en concurrerende tijd
  • geloven dat verrijking van de kennis van zichzelf, hun team en de medewerkers een must is om te excelleren als bedrijf
  • ervan overtuigd zijn dat je nooit uitgeleerd bent.

WAT BIEDT HUMAN TALENT NETWORK?

Human Talent Network organiseert jaarlijks vier bijeenkomsten. De bijeenkomsten staan bekend om het informatieve en informele karakter en de krachtige netwerkfunctie die daar van uitgaat. De bijeenkomsten worden daarbij ondersteund door een groot aantal inspirerende sprekers uit verschillende branches.

HET LIDMAATSCHAP

Deelname aan Human Talent Network betekent dat je kunt participeren in vier bijeenkomsten per jaar. Dit zijn vier waardevolle momenten waar invulling wordt gegeven aan de diverse aspecten die het HR-vak zo aantrekkelijk maken.

Het lidmaatschap bedraagt € 945 per persoon per jaar en voor twee personen uit hetzelfde bedrijf € 1640 per jaar. Bouw jij mee aan ons netwerk? Per nieuw aangedragen lid ontvang je een cashback van €200.

SAMEN NET-WERKEN

Netwerken is net werken. Dit betekent dat we samen moeten bouwen aan een fantastisch platform voor HR professionals. Een netwerkplatform dat inspireert door goede sprekers en uitdagende onderwerpen. Maar waar het vooral om draait is het belangrijkste rendement: het uitwisselen van innovaties, best practices, kennis én de juiste contacten. Om zo jouw organisatie blijvend voorsprong te geven in een veranderende competitieve wereld.

ONS TEAM

Lid worden, of een keer kennismaken met Human Talent Network?

Neem contact op met Eline Postma of Erik Bemelmans via info@humantalentnetwork.nl

Eline Postma

Fan-atiekeling @ Fan Factory

Erik Bemelmans

Fan-ergizer @ Fan Factory

ONZE RAAD VAN ADVIES

Human Talent Network wordt actief ondersteund door een adviesraad. Deze adviesraad bestaat uit HR-directeuren en -managers uit verschillende organisaties, waarbij wij streven naar een afspiegeling van de diverse bedrijfstypen binnen ons netwerk. De leden van de adviesraad bewaken de kwaliteit van de bijeenkomsten en vormen een belangrijk klankbord voor de organisatie. Zij inspireren, enthousiasmeren en ondersteunen tevens bij de samenstelling en uitvoering van het jaarprogramma.

Hetty Moll Raad van Advies Human Talent Network
Hetty Moll

Compagnon

Peter Terpstra Raad van Advies Human Talent Network
Peter Terpstra

Plus Retail

Ruud Visser Raad van Advies Human Talent Network
Ruud Visser

ORO

Saskia van der Velden Raad van Advies Human Talent Network
Saskia van der Velden

Nationale Nederlanden

Nico Donselaar Raad van Advies Human Talent Network
Nico Donselaar

La Place

Frank Roders Raad van Advies Human Talent Network
Frank Roders

Compagnon

Wil jij samen met ons actief bouwen aan een fantastisch platform voor HR professionals?

Meld je dan aan voor onze Raad van Advies.

Vrijblijvend kennismaken met ons netwerk? Dat kan!